Göteborgs Fibromyalgiförening

Välkommen till Göteborgs Fibromyalgiförening

 

 

Föreningens mål ar att erbjuda samvaro för personer med fibromyalgi och ge information såväl till de som har fibromyalgi och deras anhöriga samt till samhället.

Har du frågor, kontakta oss på goteborg@fibromyalgi.se

Vår styrelse

Kontaktuppgifter
Göteborgs Fibromyalgiförening
Dr Westrings gata 7
413 24 Göteborg
Besöksadress
Dr Westrings gata 7
413 24 Göteborg
Kontaktperson: Heléne Olsson
Telefon: 0705-44 69 46
Expeditionstider: onsdag 11-14
Medlemsavgifter
Medlemsavgift: 250 kr
Familjemedlem: 150 kr
Vid inbetalning, kom ihåg att ange namn och medlemsnummer

Anslagstavla

Nya styrelsemedlemmar

 

Hej där! Ja just Du!

 

 

 

Vi behöver komplettering till styrelsen.

 

Vi vänder oss till Dig som är intresserad av att ingå i vår styrelse i vår förening och vill vara med och hjälpa oss med föreningsarbetet för våra medlemmar.

 

GFF är en ideell förening och vi söker just Dig som vill vara med i vårt glada gäng!

 

Vi behöver komplettera vår styrelse med ytterligare styrelsemedlemmar som vill vara med och medverka för våra medlemmar till olika roliga aktiviteter.

 

Du är hjärtligt välkommen att höra av dig till oss på goteborg@fibromyalgi.se eller ring/sms 0705-44 69 46

 

 

 

Med vänliga hälsningar

Styrelsen Göteborgs fibromyalgiförening


 

Andulationsmassage

Vi har en Andullationsmadrass/bädd i lokalen. Välkommen att prova på!
 
Medlem: Prova 1 gång gratis (15 min), 10 ggr för 500 kr eller 75 kr/gång.


Icke medlem: Prova 1 gång för 100 kr, 10 ggr för 750kr eller 100kr/gång.


Normalpriser hos sjukgymnaster och andra företag från 280-500kr per tillfälle.


Du kan boka tider mån 11.00-14.00, ons kl. 12-15 och tors kl. 17-20. Boka tid senast dagen innan på goteborg@fibromyalgi.se eller 0705-44 69 46 och behöver du avboka gör det i god tid.


Andullationsmassage ges på en madrass som med vibrationer och djupverkande infravärme stimulerar hela kroppen, invändigt och utvändigt. Inga tryck eller knådningar förekommer, vilket gör att även personer med smärta kan använda den. Andullationsterapi kan bidra till att lindra smärta som uppstår i samband med ledbesvär. Observera att andullationsterapi inte kan behandla ledbesvär som sjukdom och inte heller ersätta en medicinsk konsultation. Tack vare intensiv aktivering av genomblödning skapar andulationsmassage en djupgående avslappning.
Muskelspänningar och -blockader löses upp och på detta sätt avlastas de skadade lederna. Detta återspeglas i en omedelbar minskning av smärtsamma symtom. Eftersom den biofysiska-terapin även starkt stimulerar ämnesomsättningen, får alla vävnader i kroppen syresatt blod och viktiga näringsämnen. Som en följd kan även nedbrytningsprocessen i brosket bromsas och vidare fortskridande hindras. Allt detta ger en betydande förbättring av symptomen och skyddar mot förstörelsen av de drabbade lederna.

Med andullation vill vi överlämna en fantastisk möjlighet för hälsa och välbefinnande i era händer. Vi botar inga sjukdomar och vi kan inte lova några underverk. För att få en långtidsverkan bör andullation användas långvarigt.

Man ska inte använda madrassen om man är/har: gravid, ammar, pacemaker, nyopererad eller haft blodpropp.

Se en film på https://www.youtube.com/watch?v=y76uy7JArhw

Enjoyguiden

Vi säljer i år Enjoyguiden för Göteborgs fibromyalgi förening. Den kostar 395 kr.

 

Enjoy Bonusguiden är ett oerhört populärt restaurang- och nöjeskort som har sparat pengar åt sina medlemmar sedan starten 1990. Vi har blivit ledande i Sverige på specialerbjudanden och har ca 25 000 glada och nöjda medlemmar varje år.

 

Tanken med guiden är att våra medlemmar, med förmånliga erbjudanden, ska få möjligheten att hitta nya restauranger och favoritställen. Genom en mångfald av branscher erbjuds även ett stort sortiment av högklassiga varor i utvalda butiker. Dessutom kan man bo med 50 % rabatt på något av alla de hotell som är med.

 

Bli medlem i Göteborgs Fibromyalgiförening

Land
Medlemstyp: