Höga Kustens Fibromyalgiförening

Välkommen till Höga Kustens Fibromyalgiförening!

 

Föreningen håller på att bildas våren 2019 och kommer ha sitt säte i Kramfors, men vårt föreningshjärta slår för alla i Höga Kusten området.

 

 

17 APRIL SKA VI HA DET KONSTITUERANDE MÖTET för att bilda föreningen officiellt. Vi önskar att så många som möjligt kommer och att det finns några som kan tänka sig att ställa upp att ingå i styrelsen.

Anmäl om du kommer till Elisabeth på 0720-21 40 53

 

 

 

 

 

Vi ska försöka starta upp undergrupper i kringliggande kommuner för att kunna hjälpa så många som möjligt som har fibromyalgi och deras anhöriga.

 

Vår ambition är att vi vill försöka hjälpa dig/anhöriga att bättre förstå sjukdomen fibromyalgi och de problem den kan föra med sig men också förmedla erfarenheter som kan förbättra vardagen för de drabbade. Vi vill arbeta för:

 

  • att fler ska acceptera och förstå diagnosen fibromyalgi genom att sprida information.
  • att bli tagna på allvar inom sjukvården, på arbetsplatsen och av Försäkringskassan. Vi hjälper gärna till i dina möten med dessa instanser.
  • att drabbade ska våga visa att de har fibromyalgi, att de gemensamt kämpar för sin sjukdom och att ensam inte är stark.
  • att alla ska trivas och känna en varm gemenskap hos oss och här kunna träffa likasinnade och utbyta erfarenheter som kan hjälpa varandra i vardagen.
  • att ha regelbundna aktiviteter för medlemmar, ca två gånger i månaden. Vi kommer att ha olika aktiviteter som promenader, fikastunder, bingo, små och stora utflykter och varmvattenbad. Vi är öppna för förslag på aktiviteter från alla medlemmar så att vi kan anpassa utbudet på bästa sätt.

 

 

Har du frågor, kontakta oss på hogakusten@fibromyalgi.se eller Elisabeth på 0720-21 40 53

 

Önskar alla hjärtligt välkomna!

MVH Elisabeth Löfgren


 

Har du frågor, kontakta oss på hogakusten@fibromyalgi.se
Kontaktuppgifter
Höga Kustens Fibromyalgiförening
c/o Elisabeth Löfgren
Ådalsvägen 26B
873 30 Bollstabruk
Kontaktperson: Elisabeth Löfgren
Telefon: 0720-21 40 53
0720-21 40 53
Medlemsavgifter
Medlemsavgift: 200 kr
Familjemedlem: 150 kr
Övriga personer folkbokförda på samma adress
Stödmedlem: 150 kr
Vid inbetalning, kom ihåg att ange namn och medlemsnummer

Bli medlem i Höga Kustens Fibromyalgiförening

Land
Medlemstyp: