Onlineyoga med Caladrius

Välkommen att delta i en helt unik kurs där du kan yoga efter dina förutsättningar och samtidigt lära dig mer om att leva med kroniska smärta!

Är du medlem i någon av Fibromyalgiförbundets föreningar betalar du endast 500 kronor.
Ordinarie pris 3 495 kronor (hos Caladrius).

 

Inte medlem än, anmäl dig på hemsidan www.fibromyalgi.se

 

Varför yoga?
Genom yogan kan vi stärka vår kroppsuppfattning och vår förmåga till muskelavslappning som är effektivt för vårt fysiska välbefinnande och mot smärta. Genom yogan kan vi också lära oss vara medvetet närvarande, accepterande och mentalt fokuserade.

Utbildningen är helt online så du sitter hemma i en trygg miljö under ledning av Sofia Örnefors som är en del av Caladrius stab av terapeuter och har tränat och undervisat i yoga över 14 år.
I utbildningen ingår också hemuppgifter med mentala och fysiska övningar för att skapa en bredare och djupare kunskap om dig själv och din kropp.

Krav: För att kunna gå kursen krävs det att du har en dator, smartphone eller en surfplatta. Du kommer behöva ladda ner appen zoom och du måste ha ett välfungerande internet. Du som kursdeltagare ansvarar för att tekniken fungerar för dig.

När: Tisdagar 17.30-18.35 med start (vecka 43) Se alla datum nedan!
5 tillfällen varannan vecka
65 minuter + hemuppgifter mellan träffarna.
Inga förkunskaper krävs

Kursen hålls följande tisdagar 17.30-18.35
20 oktober
3 november
17 november
1 december
15 december

Anmälan till info@fibromyalgi.ssenast 20 oktober.                                                                   Mer information skickas när du anmält dig.

 

Tillbaka