Nytt avsnitt av kursen med Helena Hellström

Det fjärde och sista avsnittet av ”Från stress och press till ökad glädje och livskvalitet” med Helena Hellström finns nu tillgänglig för dig som medlem.

Sista avsnittet av kursen ”Från stress och press till ökad glädje och livskvalitet” med Helena Hellström finns nu på hemsidan under "Mina sidor". Efter kursen kan du på onsdag 2/6  ställa frågor till Helena i en chat på kursens facebookgrupp:

https://www.facebook.com/groups/495491115216226/

Vill du känna mindre stress & otillräcklighet, få mer lösningsorienterande kreativa dagar. Behålla kraft under hela dagen och även när du kommer hem till dina nära och kära?

Du som medlem har möjlighet att delta i en onlineutbildning fullmatade med inspiration och verktyg som är enkla att använda för att nå dit både på jobbet och hemmaplan. Första delen bjuder vi alla på då det är internationella fibromyalgidagen.

När vi tillåter oss att blomma så skapar vi en bättre plattform för goda relationer både på hemmaplan och på jobbet. Tidigare åhörare har beskrivit Helena som en energirik karismatisk och fartfylld ståuppkomiker som har ett tydligt budskap. Bitter Britta och Positiva Pia är genialiska. Ingen går ifrån ett samtal eller en föreläsning oberörd!

 

Vi kommer att publicera ett nytt avsnitt varje vecka under fyra veckor. 

 


 

Tillbaka