Kurs med Helena Hellström

Nu kan du som medlem ta del av onlinekursen ”Från stress och press till ökad glädje och livskvalitet” med Helena Hellström

Alla fyra avsnitt av kursen ”Från stress och press till ökad glädje och livskvalitet” med Helena Hellström finns nu på hemsidan under "Mina sidor"

Vill du känna mindre stress & otillräcklighet, få mer lösningsorienterande kreativa dagar. Behålla kraft under hela dagen och även när du kommer hem till dina nära och kära?

Nu har du har möjlighet att delta i en onlineutbildning fullmatade med inspiration och verktyg som är enkla att använda för att nå dit både på jobbet och hemmaplan. Första delen bjuder vi alla på då det är internationella fibromyalgidagen.

När vi tillåter oss att blomma så skapar vi en bättre plattform för goda relationer både på hemmaplan och på jobbet. Tidigare åhörare har beskrivit Helena som en energirik karismatisk och fartfylld ståuppkomiker som har ett tydligt budskap. Bitter Britta och Positiva Pia är genialiska. Ingen går ifrån ett samtal eller en föreläsning oberörd! 


 

Tillbaka